Select Page

PAINT CLEANER STRONG

Revolucija čišćenja u jednoj boci.

Naporno čistite nakon radova?

To znači da brinete o svom prostoru, okolini i alatu.

Ali postoji način da čišćenje učinite mnogo lakšim i neuporedivo efikasnijim, a da pritom ne utrošite previše vremena i energije na mukotrpno ribanje i brisanje zaprljanih i umazanih površina.

Jednostavno. Paint Cleaner Strongom.

Jednokratna investicija u ovaj proizvod, uštedeće vam novac već pri prvoj kupovini jer je jedino sredstvo koje uspešno uklanja sve ostatke sa različitih podloga!

Zaboravite na druga sredstva i alate.

Mnoga sredstva sadrže materije koje mogu oštetiti površine na koje ih nanosite, a ostaci koje želite da uklonite naprosto ne silaze sa tih površina. Paint Cleaner Strong deluje nakon samo tri minuta i za sobom ne ostavlja nikakav trag niti oštećuje površinu.

Šta sve uklanja?

Paint Cleaner Strong namenjen je čišćenju akrilnih boja, kulir plasta, unutrašnjih disperzionih boja, dekorativnih tehnika, ostataka fug masa kao i mnogih drugih boja na vodenoj bazi.

Uspešno uklanja navedeno sa površina poput laminata, parketa, keramičkih pločica, betona, tekstila, metala itd.

Kako se koristi?

Paint Cleaner Strong naneti direktno na površinu upotrebom raspršivača na boci. Ostaviti da sredstvo odstoji 3 minuta nakon čega zaprljano mesto treba očistiti vlažnom krpom, špaklom, grubom četkom i isprati vodom. Kod višeslojnih naslaga nekad je neophodno ponoviti postupak kako bi se svi slojevi uklonili.

Naše sredstvo ima jednu veliku manu.

Jednom kada se naviknete na korišćenje Paint Cleaner Stronga nećete više želeti da upotrebite ni jedno drugo sredstvo niti uređaj.

Paint Cleaner Strong uvek možete poneti sa sobom i za tili čas očistiti željenu nečistoću.

Zbog trenutnih svetskih dešavanja i tržišta, pre porudžbine kontaktirajte nas i proverite cene.
Hvala na razumevanju.

X